2Parale.ro – cea mai mare teapa din online

D’ale mele

2paraleDin ciclul cei mai prosti din curtea scolii va prezint 2 oameni de la 2parale.ro – ALEX GHEORGHITAN si CATALIN TICHERU. De ce spun asta si nu o sustin momentan? Pentru ca asa vreau eu si pentru ca online-ul este destul de mare pentru toata lumea. S-au gandit cei de la 2parale.ro sa imi suspende site-ul spun ei pentru VIZITE ILEGITIME. WTF? Ce este asta? Cu ce se mananca? Aoleu … vai ce sa ma fac eu. Dovediti va rog aceste vizite ilegitime.

Pai se trezeste Alex Gheorghitan ca de fapt nu are cum. Bai da-ma dracu. Daca sunt ilegitime sunt trimise dintr-o retea botnet ceva, sunt altfel decat normal. Nu ma suspenda adsense si ma suspenda 2parale.ro! Ii zic omului ca nu e asa, a fost o problema, oricum traficul este real ca ziua si noaptea numai ca s-a creat o confuzie cu un domeniu unde sunt afiliat la GuardianADS. El nu si nu, ca este a doua oara cand ati incalcat REGULAMENTUL.

Prima oara recunosc, am recunoscut, m-am dat peste cap si am rezolvat. Dar a doua oara? Las-o la punctul mort ca nu merge. Dar de fapt de ce credeti ca m-a suspendat 2parale.ro? Ca sa nu ma plateasca. Comisioanele mele pentru care am muncit 1 luna jumate 1500 de lei au ramas la ei.

De ce? Pentru ca asa vrea pula lor. Suspenda contul si opresc comisioanele prostului. Da-l in plm noastra cu banii care i-a bagat in adwords si i-a scos din buzunar ca sa faca si el comisioane de 1500 de lei … banii sunt ai nostri.

Nu se face asa ceva. In primul rand daca am tacut atata timp, nu inseamna ca am uitat, 2 la mana nu las eu 2 pulifrici care nu stiu cu ce se mananca online-ul sa imi ia ceea ce am muncit. Si conform contractului, aratati-mi va rog CE PULA MEA TRAFIC AM TRIMIS ILEGITIM! Demonstrati!

Fii la curent cu toate noutatile de pe www.ciupanezul.ro – tot ce trebuie sa faci este sa scrii adresa de email mai jos:

Kitesurfing

2 comments… add one

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.