Ce a facut Dorin Boerescu cu banii mei?

D’ale mele

Dorin-Boerescu2In decembrie 2013 niste „unii” de la 2parale.ro s-au gandit ca ar trebui sa imi inchida contul datorita unor click-uri invalide (spun ei) – motiv pentru care le-am demonstrat ca sunt perfect valide si ca a fost o incurcatura cu un alt site de-al meu care redirecta gresit. Chestiunea a durat putin pana am reusit sa refac site-ul cu pricina dar click-urile erau perfect valide si nici un motiv de suspendare a contului care avea la acea data 1500 de lei in el. Dar din pacate a fost suspendat … unde sunt banii?

Simplu … Dorin Boerescu si-a luat flori sa-si puna pe piept pentru viata de dincolo si a schimbat si marunt pentru a trece Styx-ul. Ii urez toate cele bune in calatoria sprancenata pe care o va avea in lumea de dincolo. Sa isi ia lumanari de 1400 de lei sa si le duca la mormant si de restul sa ii de-a luntrasului sa il treaca Styx-ul catre IAD. Asta ii urez d-lui Boerescu sa faca cu toti banii!

Bafta Multa!

Fii la curent cu toate noutatile de pe www.ciupanezul.ro – tot ce trebuie sa faci este sa scrii adresa de email mai jos:

Kitesurfing

2 comments… add one
  • Vasile Rata oct. 6, 2020 Link Reply

    La mine când a trecut de la două parale la 2performant mi-au păstrat sărăcia in cont. Poate că ai avut ghinion 🙁 sau aveau prea mulți bani.

    • Ciupanezul oct. 6, 2020 Link Reply

      La mine a fost ceva mai complicat, faceam pe RCA, mai erau unii si faceam reclama pe Google. Chestia e ca aia s-au suparat ca le luam fata si m-au raportat.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.