Afiliat 2parale = ZERO BARAT

D’ale mele

2Parale-4-aniDe saptamana trecuta am zis sa incep si eu sa testez piata celor de la 2parale. Zis si facut. Am investit in cateva domenii noi, mi-am pus la contributie noul i5 si le-am dat drumul. Am ales random cateva campanii. Am fost acceptat la peste 80% dintre ele. Si din cele peste 80% am ales RCA, unde am obtinut un singur comision pentru ca mi-am facut singur RCA-ul prin reclama de la mine de pe site, in dreapta, si am ales miniprix.ro si smallprix.ro – 2 site-uri de haine. Produse ieftine, etc. Le stiti voi.

Totul bine si frumos. Am facut 2 site-uri exclusiv cu imbracaminte, pe genunchi as putea spune, le-am bagat repede in Adwords si ce sa vezi pe campanii: MINIPRIX de pe 20 aprilie pana astazi a inregistrat 812 vizitatori numai de la mine din care vreo 26% unici – pentru cei 800 de vizitatori trimisi de mine am cheltuit 300 de lei si am inregistrat fix un comision de doar 28 de lei – inregistrat vorba vine ca nu a fost inca aprobat de catre advertiser. Asta nu este deloc o veste buna. Adica cheltui 300 de lei si castigi 28 de lei. Nu se merita – cel putin nu se merita in Romania si punct. La Smallprix lucrurile stau si mai jalnic, aceleasi statistici numai ca am inregistrat doar 12 lei vanzari – VAX – ZERO.

Explicatia e simpla. Am ales prost campaniile de afiliere. Sau poate ca sistemul celor de la 2 parale este PROST. De ce spun asta? Simplu. In afara cu 600 de lei am generat din afiliere fix 450 de euro. Retrasi la saptamana. De ce piata de afiliere din Romania nu este la fel ca cea din afara? Si mai simplu. Ei sunt fair-play si accepta doar afiliati care nu sunt extinsi si in off-line. Miniprix si Smallprix au si numere de telefon pe site, au si magazine in tot Bucurestiul. Si-acum daca din aia 800 doar 2 au cumparat online, de ce nu inca 50 – 100 sa nu mearga sa probeze direct in magazin? E mai simplu pentru ei, mai iau si o gura de aer si in plus de asta … nu mai platesc online si risca sa li se fure datele. FRICA de PLATA ONLINE.

M-am dezamagit, dar asta nu inseamna ca nu o sa continui. Si acum testez piata cu RCA, ochelari si produse de slabire. Dar oricum, niciodata nu se va compara 2parale – cu CPATANK. Sau alt site de afiliere din afara. 2parale – cum ii spune si numele face 2 parale – nu va ganditi ca o sa va imbogatiti din afiliere pentru ca o sa aveti foarte mari dezamagiri.

Cam atat despre 2parale. Daca mai vrea cineva sa adauge ceva este binevenit. Comentariile sunt deschise oricui. BTW: mai multi bani puteti face pe unpol.ro decat pe 2parale.

Fii la curent cu toate noutatile de pe www.ciupanezul.ro – tot ce trebuie sa faci este sa scrii adresa de email mai jos:

Kitesurfing

2 comments… add one
 • Alin nov. 10, 2016 Link Reply

  Se vede ca esti frustrat rau prietene !

  Sunt mii de afiliati care fac intre 100 lei si mii de lei prin intermediul 2performant !

  La revedere !

  • Ciupanezul dec. 13, 2016 Link Reply

   „Prietene”, aici este vorba despre ceea ce au facut ei, 2parale, cu mine. Nu despre 2Performant. Asadar, sa nu incurcam oalele. Si eu fac sute de dolari pe afiliere in afara – dar aia sunt SERIOSI. Ai nostri sunt pusi pe tepe, dupa cum observi.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.