emag.ro – deschide ochii romane

D’ale mele

Radu-ApostolescuDe cand am inceput campania contra emag.ro traficul a crescut simtitor. Si mai ales dupa cautarile emag, emag.ro, emag teapa. De ce? Pentru ca nu sunt singurul in situatia asta. Si da, am sponsorizare pe Google. Pentru ca vreau ca toti clientii, viitori clienti sa arunce un ochi peste articolul asta. Si chiar astazi am verificat contul de adwords facut special pentru aceasta campanie contra emag, am cheltuit de aproximativ 10 ori suma routerului cumparat. Si ce daca. Sa consum si de 190 de ori suma lui.

Vreau ca toti clientii sa deschida ochii la asa zisa extragarantie de retur, vreau ca toti clientii sa fie multumiti atunci cand cumpara de la un magazin online. Nu vreau sa pateasca ceea ce am patit eu cu ei. emag.ro, saptamana trecuta mi-am cumparat un monitor 3D, LG de 23″ pe care se vad filmele absolut uimitor. Este exact asta pe care-l ai si tu aici. Dar stii ce? Eu l-am luat cu 300 de lei mai ieftin decat il dai tu. Asta inseamna ca nu am economisit doar TVA-ul. Asta inseamna ca am economisit cu 50 de lei mai mult chiar daca imi dadeai TVA-ul inapoi. Si asta cu tot cu taxe vamale si restul, pentru ca a fost cumparat din afara Europei.

Asa ca nu ai cum sa te aperi. Si da, am garantie direct la LG 2 ani pe el. Asa ca sa va spalati pe cap cu ceea ce aveti voi in stoc. Si cu service-ul oferit care costa 59 de lei sa rezolve problema produsului cumparat de la VOI pe banii MEI in 5 ZILE. Cand asta ar trebui sa faceti VOI gratis. Dar vedeti, ati ajuns la un nivel, aveti un volum mare pe service (semn ca ceea ce vindeti sunt „Made in Chinawinking si cereti bani pentru prioritatea in service.

NU ESTE NORMAL CEEA CE FACETI. Oameni buni deschideti ochii, emag.ro nu este un magazin de viitor. Ei deja s-au ridicat si nu le mai ajunge nimeni la nas.

Am cheltuit 600 de lei cu campania si voi mai cheltui inca 1800 de lei, PENTRU CA POT, pentru ca vreau sa stie si altii cine sunteti voi. Cine este de fapt emag.ro!

Fii la curent cu toate noutatile de pe www.ciupanezul.ro – tot ce trebuie sa faci este sa scrii adresa de email mai jos:

Kitesurfing

0 comments… add one

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.