Sa zicem – prin absurd sau poate nu

D’ale mele

Zilele astea am intalnit o persoana, care mi-a adus dovezi, care mi-a aratat extrasele de cont si chiar contul in sine. Aceasta persoana face in jurul a 20.000$/luna. Bani lui, curati. Isi permite orice, chiar sa stea prin baruri mai mult de jumatate din zi. Dovezi palpabile, dovezi reale. Si nu, el nu vinde metoda pe internet asa cum o fac n-jde mii de insi. El o tine pentru el si ofera doar o parte din acces la metoda (totul depinde de el) in schimbul anumitor alte informatii pretioase. Ei bine, ce parere aveti despre un asemenea om?

Sa va mai spun inca ceva, este un roman, care traieste in chirie, in Bucuresti chiar si daca il vezi pe strada nu dai 2 bani pe el. Este mai prost imbracat chiar si decat mine, si eu recunosc, ma imbrac extrem de prost (de fapt prietenii ma scot la shopping si tot ei aleg ce cred ca e ok pt mine). Circula ca orice om de rand cu RATB-ul, cu toate ca-si permite mult mai mult. Banii nu-i tine niciodata in cont, intotdeauna la ciorap si are doar 32 de ani. Cum reuseste? Cum poate fi asa de modest?

L.E.: Sa zicem prin absurd ca si tu ai avea acces la metoda lui si la castigurile lui. Ce-ai face? Cum ai fi?

Fii la curent cu toate noutatile de pe www.ciupanezul.ro – tot ce trebuie sa faci este sa scrii adresa de email mai jos:

Kitesurfing

0 comments… add one

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.