Black Fairy si clientul generos

D’ale mele

Multi dintre voi nu prea stiu, insa ca orice om am si eu unele slabiciuni. Si unul din clientii mei m-a prins pe picior gresit si a negociat cum a vrut el. Asta se intampla joi seara undeva pe strada Trestiana din Bucuresti, dimineata. Si … in timpul negocierilor, exact ca si in reclama de la Orange clientul deja aflase slabiciunea mea si a adus 2 sticle de Absinthe Diable Noir. Si a negociat cum a stiut el mai bine, in timp ce eu faceam planurile cu cele 2 sticle. Sincer va spun ca a facut ce a vrut din mine.

Absinthe Diable Noir, preparat cum trebuie iti da o stare EUFORICA la propriu. E super. M-am imbatat? E na … abia acum sunt cat de cat lucid, dar mai am pe fund cam 50 ml. Plus ca in starea data de sticle, am scris poezii care au nevoie de mici retusuri si trebuiesc updatate pe blogul de poezii.

Cand te trezesti din mahmureala de Absinthe este ca si cum ai nimerit intr-o gradina plina de crini imperiali! Cel putin asa ma simt eu. Toate cele bune, ne auzim maine, ca am mult de munca la proiectul de licitatiijuridice.

Aici aveti alte marturisiri d’ale mele.

Fii la curent cu toate noutatile de pe www.ciupanezul.ro – tot ce trebuie sa faci este sa scrii adresa de email mai jos:

Kitesurfing

0 comments… add one

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.